info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Celostna grafična podoba

Svetovanje pri postavitvi nove celostne grafične podobe ali prenovi.
Oblikovanje logotipa, dokumentov, vizitk, katalogov, ...
Poslušamo vaše predloge, vizije in cilje.
Naj bo podoba vašega podjetja profesionalna in ugledna.

ZAČNIMO Z CGP-jem

Celostna grafična podoba je vaša osebna izkaznica. Kupci vam bodo težje zaupali, če je vaša zunanja podoba neenotna, če je amatersko oblikovana in če so vaši tiskani izdelki vsakič drugačni.

Verjetno niti sami ne veste kaj vam je najbolj všeč in zato zmeraj naredite nekaj na novo, drugače. Zato je najboljše, če enkrat določite smernice glede vaše celostne grafične podobe in mi vam lahko pomagamo pri tem.

Kontakt z nami

Kaj je celostna grafična podoba?

Podoba nekega podjetja, ki s svojo vizualno podobo svojim potencialnim strankam sporoča podatke na najboljši način. To je prvi vtis, ki ga nekdo dobi ob stiku s podjetjem, še bolj pomebno pa je to, ali se bo odločil za storitve oz. izdelke tega podjetja.

Podoba podjeta, prav tako pa komunikacija mora biti začrtana proti bistvu. To daje prepoznavnost podjetja in zaradi tega si vas bodo zapomnili.

Povpraševanje

izdelava spletnih strani primoss

izdelava spletnih strani primoss

Zakaj potrebujemo celostno grafično podobo?

Celostna grafična podoba podjetja je usklajeno delovanje vidnih sporočil vašega podjetja ali dejavnosti. Njen osrednji element je logotip, ki se pojavlja v kombinaciji z informacijami, ki jih želimo izpostaviti.

Celostna grafična podoba je sestavljena iz več elementov, ki tvorijo enotno vizuelno celoto in predstavljajo podjetje. Super je, če upoštevamo celostno grafično podobo v kombinaciji pri spletni strani, vizitkah, letakih, katalogih. S tem pridobivamo na prepoznavnosti vašega podjetja.

Povpraševanje

Začnemo pri izdelavi logotipa

Izdelava logotipa je odvisna tudi od njegovega namena oz. kasnejše uporabe v marketinški dejavnosti. Napačno je mnenje, da je celostna grafična podoba zanimiv in lep logotip podjetja.

Logotip se koristi v namen lažje prepoznavnosti podjetja, storitve, izdelka, ... Logotip naj bo drugačen od konkurenčenga podjetja, ki ima enake storitve oz. izdelke. Naj bo edinstven!

Izdelava logotipa poteka po predhodnem dogovoru z naročnikom o njegovih zahtevah, željah in vtisih.

Pomen logotipa

vzdrževanje spletnih trgovin primoss