info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Cenik optimizacije spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Za izvedbo dobro opravljene optimizacije spletne strani so potrebni natančni in premišljeni postopki. Zelo pomembna je analiza spletne strani, ki jo ločimo na tehnično in vsebinsko optimizacijo. Prav tako pa je treba prilagajati vsebino glede na trenutne rezultate. Pri optimizaciji spletnih strani določimo cilje, spremljamo napredek skozi celoten proces ter izvajamo dodatne ukrepe, ki pripomorejo k boljšim iskalnim rezultatom vaše spletne strani.

Tehnična optimizacija:
Če vaše spletne strani nismo izdelali pri nas, pa vam lahko vseeno izvedemo analizo spletne strani ter pripravimo natančno določena navodila katere elemente je potrebno popraviti / dopolniti na vaši spletni strani, da bo izvedba optimizacije spletne strani uspešna.

Vsebinska optimizacija:
Uspešno izvedena optimizacija spletnih strani temelji tudi na vsebini spletne strani. Besedilo mora biti prilagojeno ključnim besedam, vaši ponudbi ter obiskovalcem vaše spletne strani.

Cenik optimizacije spletnih strani se razlikuje po številu ključnih besed, kajti ključne besede se razlikujejo po težavnosti, obsegu, konkurenčnosti in še marsičem. Za ponudbo oz. izvedbo optimizacije spletne strani nam pošljite povpraševanje.

Preberite več - Povpraševanje

Analiza optimizacije spletne strani

V vsakem primeru vedno toplo priporočamo začetno analizo pred samo optimizacijo spletne strani, kjer se temeljito pregleda vaša spletna stran in dodeli napotke za popravke in izboljšave vaše spletne strani za boljše uvrščanje v iskalnikih.

Analiza spletne strani vsebuje:

  • Osnovna optimizacija spletne strani (gostota ključnih besed, meta opisi, naslovi, sintaksa povezav, naslovi slik ...)
  • Postavitev Google Analytics za merjenje statistike
  • Izdelava sitemapa (tj. zemljevid strani namenjen iskalnikom)
  • Google Webmasters tools: odpravljanje napak, vključitev sitemap-a
  • Spremembe in popravki URL povezav
  • Nastavitve pravil strežnika
  • Pregled in spremembe vsebine strani
  • Pridobivanje kakovostnih povezav
  • Cena analize spletne strani: 150,00€

Naročite analizo

Pisanje SEO člankov

Za uspešno optimizacijo spletnih strani je ključen dobro napisan SEO članek na izbrane ključne besede. Kvalitetno napisani članki vam pomagajo pri izboljšanju uvrstitve na spletnih iskalnikih kot je Googlu in s tem posledično pri pridobivanju novih obiskovalcev vaše spletne strani. 

Vsi paketi pisanja SEO člankov temeljijo na 1x plačilu določenega števila objav na avtoritativnih straneh slovenskega spleta. V naši bazi imamo preko 50 visoko avtoritativnih in starih domen na preko 20 različnih gostovanjih. Zakaj je to pomembno?

Po domače razloženo glede povezav z avtoritativnih strani: Objava relevantnega članka z relevantno povezavo do vašega spletnega mesta na avtoritativni strani, v primerjavi z objavo povezav/člankov na novih oz. neavtoritativnih straneh je kot npr. da bi bil vaš oglas objavljen na portalu 24ur v primerjavi z oglasom na oglasni deski v eni vasici.

Ponujamo vam kvalitetno pisanje SEO člankov različnih dolžin o prav vseh tematikah. Izberite ključne besede in z veseljem vam v najkrajšem možnem času napišemo kvalitetne SEO članke.

Paketi pisanje SEO člankov

Osnovni

220€
5 objav člankov
slika ali video
1-2 poljubni povezavi
poročilo o učinkovitosti

Enostavni

350€
10 objav člankov
slika ali video
1-2 poljubni povezavi
poročilo o učinkovitosti

Napredni

570€
20 objav člankov
slika ali video
1-2 poljubni povezavi
poročilo o učinkovitosti

Vrhunski

po dogovoru
-- objav člankov
slika ali video
1-2 poljubni povezavi
poročilo o učinkovitosti

Ste le klik do povpraševanja za optimizacijo spletne strani!

Učinkovita optimizacija spletne strani. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.