info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Spletno gostovanje, zakaj ga potrebujete?

Spletna stran je narejena, sedaj pa še potrebujete prostor kamor jo boste postavili, da jo bodo lahko videli. Spletna stran potrebuje spletno gostovanje. To je storitev, ki omogoča, da je spletna stran vidna in pa da deluje brez napak 24 ur na dan. Nobena spletna stran ne more obstajati brez spletnega gostovanja.

Cene spletnih gostovanj so zelo različne, saj so lahko zelo nizke ali pa zelo visoke. Vsekakor pa cena ni odločilnega pomena. Za visoko ceno lahko dobite tudi zelo slabo spletno gostovanje in pa obratno. Katero spletno gostovanje sedaj izbrati, da bo ponujalo za dobro ceno kar potrebujete? Najbolje je, da izbiro prepustite podjetju, ki se ukvarja profesionalno z izdelavo spletnih strani, saj bodo vedeli kaj točno potrebujete. 

Brez spletnega gostovanja spletna stran ne deluje

Naj bo spletna stran še tako dobro narejena, ne bo mogla delovati brez kvalitetnega spletnega gostovanja, zato je kakovostno gostovanje zelo pomembno. V kolikor je spletno gostovanje slabo in pogosto prihaja do napak na serverju, potem bodo te napake vidne tudi na vaši spletni strani. Nedelovanje spletne strani = izguba potencialnih kupcev. 

Manj dobička za vas pri nekvalitetnem spletnem gostovanju

Če pa ste lastnik spletne trgovine, pa je še bolj pomembno, da je gostovanje kvalitetno. Tukaj so lahko izgube še toliko večje, če je spletno gostovanje prevečkrat nedelujoče. Kupci ne morejo naročiti izdelkov ali pa jih naročijo, pa vi ne dobite obvestila oz. podobne težave. Zato je izbira spletnega gostovanja pomembna, saj z nepravilno izbiro lahko ustvarite izgubo in pa na tisoče evrov minusa. Dobro premislite komu boste zaupali spletno gostovanje!

Napisal: Primož Vrabič