info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani prilagojenih za ogled na računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih.
Enostavno spletno stran vam lahko izdelamo že v 10 dneh.
Spletno stran lahko urejate sami.

POVPRAŠEVANJE

izdelava spletnih strani primoss

izdelava spletnih strani primoss

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja na spletu. Izdelava spletnih strani, ki so kvalitetne je pomembna, saj boste tako ustvarili dober vtis, dvignili možnost finančnega dobička in postali prepoznavni na trgu.

Pri Primoss je izdelava spletnih strani usmerjena v prav takšno spletno stran, ki jo potrebujete in poskrbimo, da bo vaša spletna stran uspešna ter omogočimo, da je na dobri poziciji v iskalnikih.

Kaj vam namreč koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu težko najti?

Vzdrževanje spletnih strani

Kvalitetna izdelava spletnih strani

Oblikovno in tehnično dovršena spletna stran je za podjetje ključnega pomena. Izdelava spletnih strani, ki odražajo vaše želje in potrebe in zato nedvomno služijo svojemu namenu.

Barvno jo prilagodimo vaši celostni grafični podobi (CGP) in dejavnosti, s katero se ukvarjate. Pri oblikovanju upoštevamo najnovejše grafične smernice, da bo pregledna, moderna in vizualno privlačna.

izdelava spletnih strani primoss

izdelava spletnih strani primoss

Izdelava spletnih strani, ki so izdelane v prilagodljivi obliki za vse mobilne telefone je v časih, ko brskamo po spletu še v veliki večini samo s telefoni, skoraj nuja.

Takšno spletno stran vam lahko izdelamo že v 10 dneh od vašega naročila. Spletno stran lahko uporabnik kasneje ureja (vsebina, dodaja slike) sam, saj je na voljo enostaven vmesnik za urejanje spletne strani.

Vsem našim uporabnikom nudimo tudi podporo po telefonu ali na e-naslovu.

03 714 81 38 - Povpraševanje

Poskrbimo za vidnost spletne strani

Prava izbira ključnih besed je zelo pomembna pri izdelavi spletnih strani, saj so le-te pomembne, da bodo spletno stran tudi opazili. Izdelava spletnih strani, ki jih vpišemo v spletne iskalnike, saj so pomembni in jih uporablja veliko ljudi.

S tem dosežemo, da bo spletna stran dosegala visoko rangiranje pri prikazovanju zadetkov v iskalnikih. Izdelava spletnih strani je lahko z dobrim načrtovanjem, pravimi ključnimi besedami, dobrimi besedili in slikami ključ, da dosežete večji uspeh. 

Optimizacija spletnih strani

optimizacija spletnih strani primoss

cenik izdelave spletnih strani

Kvalitetno in za pravo ceno do nove spletne strani

Kakšna je cena izdelave spletne strani? Ta je odvisna od vas in vaših želja. Pri ceni izdelave spletnih strani upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne strani.

Poglejte si cenik izdelave spletnih strani ali pa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali ter svetovali.

Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah.

Cenik izdelave spletnih strani

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.