info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Izdelava spletnih strani v Wordpressu

Izdelava spletnih strani prilagojenih za ogled na računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih.
Enostavno spletno stran vam lahko izdelamo že v 10 dneh.
Spletno stran lahko urejate sami.

POVPRAŠEVANJE

Izdelava spletnih strani v WordPressu je zadnjem času postala zelo priljubljena, saj je Wordpress že ena izmed vodilnih platform. Omogoča predvsem upravljanje blogov, strani, dodajanje vsebin, galerij, kreiranje spletnih obrazcev ter tudi ostala opravila. Za vse našteto pa je značilno, da poteka izjemno enostavno ter tudi učinkovito.

Izdelava spletnih strani v WordPressu je uporabnikom torej prijazna ravno zaradi enostavnega upravljanja z vsebinami. Prav tako pa WordPress velja za izjemno prijazno orodje, ki je namenjeno iskalnikom. Z nekaj malega znanja si tako lahko nadejamo predvsem dobre vidnosti v iskalnikih, tudi v Googlu, ki je med najbolj priljubljenimi.

Optimizacija spletnih strani

Hitra in enostavna izdelava

Vsaka sodobna spletna stran pa seveda zahteva preprosto dodajanje in urejanje vsebin. Obenem ne smemo pozabiti niti na kakovostne fotografije na spletni strani ter na preprosto uporabo same spletne strani.

Izdelava spletnih strani v Wordpressu pa vseeno ni tako enostavna, če ste začetniki. Na spletu je možno kupiti različne predloge za izdelavo spletne strani v Wordpresu in oglašujejo enostavno uporabo ter po možnosti še izdelavo v uri ali že prej.

Ne, izdelava ni tako enostavna in velikokrat so uporabniki prepuščeni sami sebi, ne vedo pa kako začeti, kaj še šele do konca izdelati spletno stran v Wordpressu.

 

izdelava spletnih strani v Wordpressu

Prednosti spletne strani v Wordpressu

Wordpress je odprtokodni sistem in z njegovim razvojem se ukvarja skoraj cel svet. To v praksi pomeni, da se lahko prikroji za enostaven blog, spletno trgovino ali pa zahtevno spletno stran podjetja ter podobno.

Po zaslugi izjemno prilagodljivega administracijskega okolja, lahko na primer prav vsakdo v podjetju upravlja z vsebino.

Administracijska plošča je enostavna za uporabo, zato je usposabljanje novih sodelavcev za dodajanje in tudi urejanje vsebin ter fotografij končano že v slabi uri.

03 714 81 38 - Povpraševanje

Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu

Veliko tistih, ki povprašujejo po spletnih strani, je strah tega, da bodo po izdelani spletni strani ostali prepuščeni sami sebi in ne bodo mogli urejati spletne strani. Pri Primoss smo vam na voljo za pomoč in podporo.

Z nami lahko sklenete mesečno pogodbo za vzdrževanje spletnih strani, če menite, da boste imeli veliko spreminjanja na spletni strani, ali pa nas pokličete za enkraten poseg v spletno stran.

Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu

Cena za izdelavo spletne strani v Wordpressu

Kakšna je cena izdelave spletne strani v Wordpressu? Ta je odvisna od vas in vaših želja. Pri izdelavi spletnih strani v Wordpressu upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne strani.

Da si bodoči naročnik lažje predstavlja kaj potrebuje ter česa ne ter kakšna je cena posamezne funkcionalnosti, za vsakega naročnika izdelamo personalizirano ponudbo, v kateri je vsaka funkcionalnost jasno in natančno obrazložena, kar naročniku olajša razumevanje in končno odločitev.

Ponudbo običajno izdelamo v roku enega delovnega dne. 

Cenik izdelave spletnih strani

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.