info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin, ki so prilagojene za ogled na računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih.
Enostavno spletno trgovino vam lahko izdelamo že v 20 dneh.
Vsebino spletne trgovine lahko urejate sami.

POVPRAŠEVANJE

izdelava spletnih trgovin primoss

izdelava spletnih trgovin primoss

Izdelava spletnih trgovin v platformi, ki je najhitreje razvijajoča za spletne trgovine, Magento. Po svetu je vsak dan več spletnih trgovin, ki so izdelane v temu sistemu. Obstaja že več tisoč dodatkov za različne funkcionalnosti, zato lahko vašo spletno trgovino opremite že skoraj z vsem kar si zaželite.

Vi se morate samo odločiti kaj boste prodajali, vse ostalo pa vam bomo uredili mi. Tako bo vaša trgovina odprta 24 ur na dan in pa tudi vse dni v letu. To omogoča strankam, da nakupujejo pri vas tudi, ko imajo drugi zaprte trgovine.

03 714 81 38 - Povpraševanje

Kvalitetna izdelava spletnih trgovin

Seveda je zelo pomembna zunanjost spletne trgovine. Ta mora biti tehnično dovršena in pa tudi lepa na pogled, da je kupec ne zapusti. Vašo spletno trgovino prilagodimo celostni grafični podobi vašega podjetja. Pri izdelavi smo pozorni na to, da ima uporabnik najboljšo uporabniško izkušnjo, da je pregledna, moderna in privlačna na pogled.

Poskrbimo, da ima prilagojeno obliko za mobilne telefone in tablice (responsive design), kar je v zadnjem času zelo pomembno, saj uporabniki še večinoma gledajo spletne strani preko mobilnih naprav.

izdelava spletnih trgovin

Čim več kupcev v spletni trgovini

Cilj vsake spletne trgovine je pripeljati čim več kupcev, ki bodo kupovali pri vas.

Prav zaradi tega je treba spletno trgovino optimizirati na prave ključne besede saj so le-te pomembne, da bodo obiskovali vašo spletno trgovino. Izdelava spletnih trgovin, ki jih vpišemo v spletne iskalnike, saj so pomembni in jih uporablja veliko ljudi.

S tem dosežemo, da bo spletna trgovina dosegala visoko rangiranje pri prikazovanju zadetkov v iskalnikih. Prepričani smo, da samo s dobrim načrtovanjem, pravimi ključnimi besedami, dobrimi besedili in slikami lahko dosežete velik uspeh.

S spletno prodajo imamo izkušnje, saj imamo v lasti spletno trgovino za otroke, ki prodaja lesene igrače, vlakec.si. Zaradi tega smo za vas odličen partner pri izdelavi spletnih trgovin.

Vzdrževanje spletnih trgovin

Ko je spletna trgovina izdelana, je najslabše kar lahko storite to, da čakate in upate, da bo kdo prišel in nekaj kupil. Spletno trgovino je treba ves čas nadgrajevati, tudi s kakšnimi novicami ali blogi, da bo bolj zanimiva.

Zagotovo ste že naleteli na kakšno spletno stran, ki ima zastarelo vsebino in jo zato tudi zapustite.

V primeru, da pričakujete pogosto spreminjanje, popravljanje, ažuriranje in dograjevanje vaše spletne strani in sami nimate časa, jo lahko urejamo mi za vas in lahko tudi sklenete z nami pogodbo za vzdrževanje spletnih strani.

vzdrževanje spletnih trgovin primoss

cenik izdelave spletnih trgovin

Cena za izdelavo spletne trgovine

Kakšna je cena izdelave spletne trgovine? Ta je odvisna od vas in vaših želja. Pri ceni izdelave spletnih trgovin upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne trgovine.

Poglejte si cenik izdelave spletnih trgovin ali pa nas kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali ter svetovali.

Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah.

Cenik izdelave spletnih trgovin

Ste le klik do nove spletne trgovine!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne trgovine. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.