info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Najem spletnih strani

Najem spletnih strani je namenjen vsem, ki jim je strošek za izdelavo spletne strani previsok ali pa enostavno nimajo časa, da bi se ukvarjali s spletno stranjo.
Izdelava spletne strani je po minimalni ceni, potem pa plačujete mesečno najemnino. 

Najemite spletno stran

Najem spletnih strani

Spletno stran izdelamo tako, da je prilagojena glede na želje in potrebe vašega podjetja. Seveda ne zanemarimo celostne grafične podobe, sej je še kako pomembno, da je spletna stran izdelana v skladu z vašimi barvami in dejavnostjo.

Najem spletnih strani je idealna rešitev, saj je spletna stran izdelana po zadnjih grafičnih trendih, privlačna na pogled in pregledna ter prijazna uporabnikom.

Vaše skrbi glede urejanja in dopolnjevanja vsebine na spletni strani pa so odveč, saj skrbimo mi za to. Zaradi tega se lahko posvetite vašemu poslu in vam ostane več časa za vas. 

Zakaj se odločiti za najem spletne strani?

  • Minimalni strošek izdelave spletne strani in ureditev domene
  • Postavitev na strežnik in vpis v iskalnike
  • Gostovanje spletne strani in elektronskih predalov
  • Dograjevanje, ažuriranje in vzdrževanje spletne stran v času sklenjene pogodbe
  • Lahko se posvetite svojemu poslu
     

Najemite spletno stran

Najem spletnih strani

Odlična cena za najem spletne strani, že od 19€/mesec

Za vas smo pripravili cenovne pakete Primoss - cenik najema spletnih strani in pa cenik najema spletnih trgovin, ki smo jih z leti izkušenje lahko pripravili glede na želje naših zadovoljnih strank. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ.

Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.

Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah.

Cenik najema spletnih strani

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.