info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje je usmerjeno na točno tisto skupino kateri želite prikazati oglas.
Kliki na oglase so merljivi in točno veste kakšen je bil doseg oglasa.
Vsi stroški so znani že v naprej.

ZAČNIMO Z OGLAŠEVANJEM

Spletno oglaševanje, pa naj bo to oglaševanje na Googlu ali pa oglaševanje na Facebooku, uporabalja več kot miljon podjetij po celotnem svetu. Za spletno oglaševanje se odločajo, ker le-to omogoča zelo kvalitetno globalno komunikacijo.

Vaše potencialne kupce dosežete v trenutku, ko vas iščejo, zato je spletno oglaševanje tudi tako zelo učinkovito. S takšnim oglaševanjem boste vedno na pravem mestu ob pravem času.

03 714 81 38 - Povpraševanje

Katero oglaševanje izbrati in kako začeti?

Oglaševanje preko Googla ali Facebooka je za marsikoga nočna mora. Marsikomu se je že zgodilo, da je pri oglaševanju nastavil kampanje, oglase, sredstva se začnejo porabljati, prodaje pa ni? Ste se našli v opisu?

Google in Facebook prinašata veliko novosti, zato je za učinkovito oglaševanje na spletu je potrebnega kar nekaj znanja, drugače se lahko oglaševanje izkaže za zelo neučinkovito.

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje

Google oglaševanje

OGLAŠEVANJE NA GOOGLU se deli na dve omrežji; na iskalno in prikazno. Razlika med iskalnima omrežjema je, da Google prikaže vaše besedilne oglase v iskalnem omrežju tistim, ki vpišejo določene ključne besede, ki so povezane z vašimi izdelki ali storitvami. Prikazno omrežje pa omogoča tudi slikovne ali video oglase. Te lahko lahko umestimo na točno določene spletne strani, ali pa izberemo okvirno temo in jih Google sam prikaže na relevantnih straneh. Več o tem ...

Facebook oglaševanje

OGLAŠEVANJE NA FACEBOOKU je v digitalnem oglaševanju ena izmed najenostavnejših in cenovno najučinkovitejših poti za promocijo naših izdelkov ali storitev in za komunikacijo s potencialnimi strankami tako doma, kot tudi v tujini. Gre namreč za odlično platformo, s pomočjo katere lahko povečamo krog naših oboževalcev, prepoznavnost blagovne znamke, s pomočjo katere krepimo odnos z našimi strankami in pridobivamo nove. Več o tem ...