info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Nastavitev e-maila v iPhonu

Za upravljanje z e-poštnimi računi (pošiljate in prejemate sporočila, ustvarite predloge, podpis, seznam stikov, koledar, …) potrebujete odjemalca e-pošte. Vaš odjemalec pošte si lahko nastavite tudi na iPhonu.

Nastavitev e-maila v Androidu

Za upravljanje z e-poštnimi računi (pošiljate in prejemate sporočila, ustvarite predloge, podpis, seznam stikov, koledar, …) potrebujete odjemalca e-pošte. Vaš odjemalec pošte si lahko nastavite tudi na Android napravi.

Nastavitev e-maila v Thunderbirdu

Za upravljanje z e-poštnimi računi (pošiljate in prejemate sporočila, ustvarite predloge, podpis, seznam stikov, koledar, …) potrebujete odjemalca e-pošte. Najbolj poznan je Outook. Seveda pa je možno e-pošto gledati tudi preko ostalih odjemalcev kot so; Mozilla Thuderbird, Mail (Apple) ali pa Gmail.

Thunderbird: Arhiviranje e-pošte

E-poštni odjemalec Thunderbird omogoča ročno arhiviranje e-poštnih sporočil, samodejno kreiranje arhiva pa ni mogoče. Določite lahko, ali bo arhiv ostal dostopen na strežniku ali ga boste ustvarili lokalno. Osnovni namen arhiviranja e-sporočil je prihranek prostora na strežniku, vam bomo v nadaljevanju prikazali, kako sporočila arhivirate na lokalno napravo (računalnik).