info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Black Friday popusti

Black Friday je dan popustov, ki smo ga začeli posnemati po Američanih tudi Slovenci. Je otvoritev sezone nakupov in ustvari kar med 20-35 % celoletnih prihodkov. Torej, vsi ki kaj prodajate, čas je da v svoje marketinške kampanje vključite tudi Black Friday, saj se bo investicija zagotovo povrnila. Ne se obremenjevati z dejstvom, da na tisti dan že vsi ponujajo popuste in nočete biti enaki, vendar za ta dan začnite pripravljati oglaševanje že zdaj. Drugačni od konkurence boste lahko še celo leto ...

Kje je naš Google oglas?

Izvajamo oglaševanje na Googlu in naše stranke imajo vedno kar dosti vprašanj v zvezi s tem, predvsem tisti, ki so z oglaševanjem na spletu šele začeli in še ne poznajo kako delujejo oglasi pri Googlu. Velikokrat se ta vprašanja ponavljajo, zato bom na najbolj pogosta odgovoril kar v prispevku. Najbolj pogosto vprašanje: "Kje je naš oglas na Google, kaj je narobe?"

Zakaj kupci ne kupujejo vaših izdelkov ali storitev?

Izdelali ste spletno stran, torej ste prisotni na svetovnem spletu kjer predstavljate vaš izdelek ali pa storitev. Od postavitve spletne strani je minilo že kar nekaj časa, še vedno pa ni nobenih naročil. Se vam zdi, da s prodajo na spletu nikakor ne dosežete želenih rezultatov? Preberite kateri so verjetni razlogi, da je tako.

E-novice povečajo prodajo

E-novice ali v angleškem prevodu newsletter, so lahko zelo odlične za prodajo in za pristop k potencialnim kupcem. Z e-novicami ponujate svoje storitve ali izdelke večjemu trgu, prav tako pa obveščate svoje obstoječe stranke. Takšen način oglaševanja je zelo učinkovit, pa tudi stroškovno gledano zelo ugoden. Z uporabo e-novic pridejo lahko do izraza tudi manjša podjetja, ki imajo s tem enake možnosti za oglaševanje kot velika podjetja.

Oglaševanje na Facebooku

Socialna omrežja so med uporabniki spleta zelo priljubljena. Ste vedeli, da je Facebook ena izmed najbolj obiskanih spletnih strani na svetu? Facebook ni le socialno omrežje za dolgočasenje, ampak priložnost, da pridobite nove stranke in se pokažete svetu s svojimi izdelki oz. storitvami. Kako uspešen je Facebook napram svojim konkurentom si oglejte spodaj: